Bøger af

Manifest

6. december 2016

Julia Lahme har inviteret til fest med sit Manifest. Jeg har sneget mig med til festen, selvom jeg ikke er lige deromkring de 40, som vist er den primære målgruppe.

Manifest er er ja et Manifest til kvinder. Kvinder der er omkring de 40. Til kvinder som har oplevet ting. Til kvinder som bliver ældre. Det vil sige os kvinder. Men der er et aberdabei – man skal måske være den type kvinde der går i høje hæle og glitter, for det er en af de ting Julia Lahme opfordrer os til at gøre mere af.

Julia Lahme skriver ud fra hendes egne erfaringer eller de erfaringer hun har set der er gjort blandt andre kvinder. Empirien er løs, men hvad gør det, når det føles mere som en venindebog end et decideret manifest man sidder med.

Emnerne dækker næsten alt hvad kvindeliv kommer i nærheden af. Mænd, børn, vores egen barndom, skilsmissen fra de mænd vi troede vi skulle være sammen med resten af livet, veninderne og hvorfor vi skal være den alder vi er, i stedet for at stræbe efter at være yngre, strammere og smukkere.

Manifest af Julia Lahme

Bogen er nem at læse, så selvom du er børnetræt eller har arbejdet 60 timer i denne uge, så tror jeg godt du kan holde dig vågen til den.

Jeg elsker Manifest en lille smule, fordi den minder mig om at den pæne kjole ikke bliver pænere af ikke at blive brugt og at jeg skal drikke langt flere bobler med mine veninder. For vi er selv ansvarlige til at invitere til den fest vi gerne vil have livet skal være.

Så flere bobler! Og ja Paris er jo bare altid en god idé.

Måske vil du også læse

Ingen kommentarer

Skriv en kommmentar